Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

RUQuest: Zoeken op onderwerp

Zoeken op onderwerp

In de zoekbalk is het mogelijk om gericht op onderwerp te zoeken door de zoeksleutel su: voor de zoekwoorden te zetten.


Je zoekt nu naar publicaties over stereochemie.

Krijg je veel hits? Gebruik de filters aan de linkerkant om in te perken.

Gebruik het filter "wetenschappelijke discipline" liever niet.

Door links in de rode balk (onder het RUQuest-logo) op Geavanceerd zoeken te klikken, kun je geavanceerd zoeken op onderwerp.

  • Kies in het linkerveld voor Onderwerp.
  • Vul in het rechterveld de zoekwoorden in.


     

Gebruik liever niet Onderwerp frase omdat je dan relevante resultaten kunt missen. Gebruik in plaats daarvan dubbele aanhalingstekens. Voorbeeld: "chronic liver disease". Zo zoek je op exact die woordcombinatie, in de gegeven volgorde.

Resultaten

Klik in de lijst van resultaten op de gewenste titel voor meer gegevens. Als een item aanwezig is bij de Radboud Universiteit als digitaal bestand, klik dan op de knop Online toegang of eBook bekijken. Je komt meteen op de site van de uitgever waar je de publicatie kunt lezen of downloaden.

Lukt het toch niet om het artikel of het boek te openen? Neem contact op via Ask Your Librarian of kom langs bij een bibliotheek op de campus. We helpen je graag verder.

Boek
Klik op het libguide tabblad Boek in de box Boek downloaden of lenen.

Artikel
Klik op het libguide tabblad Artikel in de box Artikel downloaden / inzien.

Aanwezig in een andere bibliotheek in NL

Is een artikel of een gedrukt boek niet aanwezig aan de RU, maar staat er bij Libraries in the Netherlands, dan is het (mogelijk tegen betaling) aan te vragen. Gebruik hiervoor de knop Request item other libraries. Voor meer informatie, ​zie de webpagina Aanvragen elders (IBL) en de Handleiding IBL.Aanwezig in een bibliotheek buiten NL

Ook nu kun je het in de meeste gevallen aanvragen via InterBibliothecair Leenverkeer (IBL, zie Aanvragen elders (IBL) en Handleiding IBL).