Aanvraagnummer: Zie OCLC-nummer.
Aanvragen & reserveren: Zie reserveren & aanvragen.
Aanvragen elders (IBL): Als een publicatie niet bij de RU aanwezig is dan is het mogelijk om het item elders in Nederland aan te vragen door op deze knop te klikken: . Zie IBL aanvraag indienen. Voor het aanvragen van publicaties die niet in Nederland beschikbaar zijn, zie de website Literatuur van andere bibliotheken aanvragen en de Handleiding IBL.
Account: Zie Mijn account.
Administratiekosten: Na een 2e verzoek om een boek terug te brengen volgt een rekening van €18.
Adressen locaties: Zie website Locaties Universiteitsbibliotheek
Artikel downloaden: klik op deze knop: . Soms kom je niet meteen bij het artikel terecht maar moet je nog een keer zoeken binnen het tijdschrift of op de site van de uitgever.
Artikelen zoeken:
- Via de pagina over Universiteitsbibliotheek:
Kies voor de tab Artikelen.
- Rechtstreeks in RUQuest na een zoekactie
Vink in het menu links onder Materiaalsoort de filteroptie Artikel aan.
- Rechtstreeks in RUQuest via Geavanceerd zoeken
Kies bij Materiaalsoort (onder Zoekhulpen) voor Artikel.
- Via eJournals A-Z
(onder de knop Library links in RUQuest).
Auteur: Zie Zoeken op auteur.
Auteur frase: Gebruik liever dubbele aanhalingstekens. Voorbeeld: au:"Benders Jos" in plaats van au=Benders, Jos
Beschikbaar: Een boek met de status “beschikbaar” is aanwezig maar niet altijd uitleenbaar. Zie In-house use only of Not for loan.
Bibliotheeklocatie (filter): In het menu links staat bij Bibliotheeklocatie standaard Radboud Universiteit aangevinkt. Je kunt je resultaten inperken door een specifieke bibliotheeklocatie onder Radboud University aan te vinken. Let op! Je ziet daarna alleen nog gedrukte boeken en tijdschriften. E-books en allerlei andere materiaalsoorten zoals artikelen worden niet in je zoekactie meegenomen.
Je kunt het aantal resultaten vergroten door te kiezen voor Libraries in the Netherlands of Bibliotheken wereldwijd.
Bibliotheeklocaties: Zie website Locaties Universiteitsbibliotheek.
Blokkering van je leneraccount: Je account wordt geblokkeerd als je niet binnen 7 dagen een boek terugbrengt nadat je via de mail een verzoek tot terugbrengen hebt gehad. Je kunt dan geen boeken meer aanvragen, reserveren of lenen. Je kunt nog wel zoeken en houdt toegang tot de digitale bibliotheek (e-books en e-journals).
Boeken zoeken:
- Rechtstreeks in RUQuest
Vink in het menu links onder Materiaalsoort de filteroptie Boek aan.
- Rechtstreeks in RUQuest via Geavanceerd zoeken
Kies bij Materiaalsoort (onder Zoekhulpen) voor Boek.
Boetes: Boetes voor het te laat terugbrengen zijn afgeschaft per 1 januari 2019. Je kunt wel een rekening krijgen voor administratiekosten (€18) als je niet reageert op een verzoek tot teruggave.
Booleaanse operatoren: Zie Operatoren.
Buitenlandaanvragen: Zie website Literatuur aanvragen van andere bibliothekenof de Handleiding IBL.
Checked out (uitgeleend): Het boek is uitgeleend, Je kunt het echter wel reserveren via deze knop:
Citaatstijl: Als je een titel wil exporteren of citeren dan kun je een citaatstijl selecteren in het uitrolmenu. Dit krijg je te zien als je op exporteren klikt. Zie ook Exporteren.
Closed stacks: Publicaties staan in het magazijn en kunnen opgevraagd worden via de knop
Combineren van zoektermen: Dit doe je met behulp van Operatoren (gebruik hoofdletters!)
AND: alle zoektermen moeten voorkomen.
OR: minimaal één van de opgegeven zoektermen moet voorkomen
NOT: de zoekterm na NOT mag niet voorkomen
Voorbeeld: au:mulisch AND ti:”ontdekking van de hemel”
In het geavanceerd zoekscherm heten deze operatoren respectievelijk EN, OF en NIET.
Delen: Als je klikt op de knop bij een bepaalde publicatie, krijg je twee opties om de gevonden treffer met anderen (of jezelf) te delen. Ten eerste zie je een link die naar de treffer in kwestie leidt, ten tweede heb je de mogelijkheid om een mail te versturen met gegevens van de treffer en een link ernaar in RUQuest.
DOI (Digital Object Identifier): het unieke nummer waarmee je digitale publicaties, zoals elektronische artikelen, snel kunt vinden. Via eJournals A-Z (onder de knop ) kun je zoeken naar artikelen op DOI. Selecteer DOI in het uitrolmenu.
E-books juridisch: Nederlandstalige e-books zijn ook te vinden via de database Legal Intelligence
E-books zoeken:
- Optie 1: na een zoekactie in RUQuest onder Materiaalsoort de filter eBook aanvinken.
- Optie 2: bij het invullen van het geavanceerde zoekscherm van RUQuest bij Materiaalsoort (onder Zoekhulpen) kiezen voor eBook.
- Optie 3: via eJournals A-Z (onder de knop in RUQuest). Kies vervolgens voor zoeken naar e-books.
E-books staan alleen onder de bibliotheeklocatiefilter Radboud Universiteit. Let op! Je vindt dus geen e-books als je een van de onderdelen onder Radboud Universiteit aanvinkt.
Edities en materiaalsoorten: Zie "Oplages en materiaalsoorten".
Edities groeperen: Zie “Groepeer oplages die bij elkaar horen”.
eJournals A-Z: Klik linksboven op de knop en kies dan e-Journals A-Z.
Je kunt zoeken naar een tijdschrifttitel of bladeren in de A-Z tijdschriftenlijst.
E-mail een zoekresultaat: Je kunt de beschrijving van een publicatie per mail versturen aan jezelf of iemand anders. Klik daarvoor op Delen. In het scherm dat opent vind je eerst een link die je kunt delen. Verder naar onderen vind je de mogelijkheid om de treffer via de mail te versturen.
E-mailadres wijzigen: In je profiel (Mijn account > Profiel weergeven) vind je de optie om je e-mailadres te wijzigen (Alternatief e-mailadres gebruiken). Dit werkt alleen voor mails over Interbibliothecair Leenverkeer (IBL). Alle andere mails worden standaard naar je RU-adres verzonden. We raden daarom af om van deze optie gebruik te maken.
Exact zoeken: Gebruik dubbele aanhalingstekens als je op exact die termen, in die volgorde wilt zoeken, bijvoorbeeld omdat een begrip uit twee woorden bestaat. Voorbeeld: "climate change"
Exporteren naar referentiemanagers:
1 zoekresultaat
In de lijst met resultaten, en bij de details van een resultaat, vind je bij elk zoekresultaat de volgende knoppen:
Kies voor Exporteren, en selecteer dan in de linker balk de gewenste exporteeroptie. Als jouw referentiemanager niet voorkomt in de lijst, kun je de treffer exporteren als .ris bestand en inladen in jouw referentiemanager.
Meerdere zoekresultaten
1) Zet de gewenste zoekresultaten bij Opgeslagen items door bij elk zoekresultaat op Opslaan te klikken.
2) Het zoekresultaat staat nu bij . Daar kun je op klikken. De gewenste treffers kun je vervolgens aanvinken en exporteren (of e-mailen) op dezelfde wijze als bij 1 zoekresultaat.
Externen met lenerspas: Externen kunnen alle gedrukte publicaties lenen, aanvragen en reserveren na inloggen. (zie Inloggen voor externen) Voor toegang tot de digitale bibliotheek zie Gastlogin.
Filteropties: Je zoekresultaten kun je inperken op Bibliotheeklocatie, Jaar van publicatie, Materiaalsoort, Type content, Auteur/maker, Taal, Databases of Wetenschappelijke discipline. De filters vind je in de linkerbalk op de zoekresultatenpagina. Enkel de ca. 6 filteropties die de meeste resultaten opleveren worden getoond. Klik op Meer weergeven voor een uitgebreid overzicht. Gebruik je de filteropties Databases of Wetenschappelijke discipline dan kun je relevante resultaten verliezen. Als je Filters behouden (bovenaan het filtermenu) aangevinkt hebt, worden de filters bewaard voor een volgende zoekactie binnen dezelfde sessie. Wil je geen filters meer gebruiken? Klik dan op de knop Filters wissen (eveneens bovenaan het filtermenu).
Frase: Hiermee zoek je op de exacte woordcombinatie. Om er zeker van te zijn dat je een gewenst resultaat krijgt kun je beter dubbele aanhalingstekens gebruiken. Voorbeeld: "tandeloze tijd".
Gastlogin: Met eduroam Visitor Access (eVA) kunnen medewerkers gasten die niet verbonden zijn aan de Radboud Universiteit toegang geven tot het wifinetwerk op de campus en daarmee toegang tot de digitale bibliotheek. Zie: Wifi voor gasten
Geavanceerd zoeken:
Met deze optie kun je specifieker zoeken door je zoekopdracht te verfijnen.
Het is mogelijk om zoektermen te combineren door de rijen eronder ook in te vullen. Heb je meer zoekvelden nodig klik dan op + Rij toevoegen. Je kunt de rijen combineren met operatoren:
AND - EN: alle zoektermen moeten voorkomen
OR - OF: minimaal één van de opgegeven zoektermen moet voorkomen
NOT- NIET: de zoekterm na NOT (of NIET) mag niet voorkomen
Voorbeeld: au:mulisch AND ti:"ontdekking van de hemel"
Je kunt je zoekopdracht nog verder verfijnen door op zoekhulpen te klikken.
Geen resultaten: Controleer de spelling van je zoektermen en je filters. Je kunt ook je zoekgebied uitbreiden naar Bibliotheken wereldwijd en eventueel het gewenste item aanvragen bij een andere bibliotheek. Zie de website Literatuur van andere bibliotheken aanvragen (IBL) of de Handleiding IBL.
Gesorteerd op: Zie: Sorteren van zoekresultaten.
Groepeer oplages die bij elkaar horen : Als je linksboven Weergave zoekresultaten uitklapt en het boxje voor Oplages en materiaalsoorten groeperen uitvinkt dan staan alle edities van een boek in de resultatenlijst. Als je het boxje aangevinkt houdt dan staat alleen de meest recente editie die de UB heeft in de lijst met treffers. Standaard staat dit aangevinkt:
Gymnasion: Dit is een magazijnlocatie. Zie Closed Stacks.
IBL (interbibliothecair leenverkeer): Zie website Literatuur van andere bibliotheken aanvragen(IBL) of de Handleiding IBL.
IBL-aanvraag indienen: Bij de gemarkeerde velden moet iets aangevinkt of geselecteerd worden:
Inloggen voor RU-medewerkers en -studenten: Je moet ingelogd zijn om te kunnen lenen, aanvragen & reserveren en persoonlijke lijsten te maken
1) Klik rechtsboven op Inloggen.
2) Kies vervolgens Log in with your S- or U-number (Radboud University students and employees) of Log in with your Z-number (Radboudumc employees)
3) Log in met je S-, U- of Z-nummer en wachtwoord
Als inloggen niet lukt, neem dan contact met ons op via Ask Your Librarian of kom langs bij een van onze bibliotheeklocaties.
Inloggen externen met lenerspas: Klik rechtsboven op Inloggen en kies voor de optie Log in with your personal email address (external users). Vul je e-mailadres in en klik bij eerste gebruik op Wachtwoord (opnieuw) instellen. Met dit via de mail verkregen nieuwe wachtwoord kan worden ingelogd in RUQuest.
Inloggen als gast: Als je geen RU-medewerker of -student bent en geen lenerspas hebt dan hoef je niet in te loggen. Kies voor Continue as guest. De mogelijkheid is beperkt tot alleen zoeken. Je kunt niet lenen en hebt geen toegang tot de digitale bibliotheek. Als je op campus bent dan is er meer mogelijk. Zie: Wifi voor gasten
ISBN-ISSN zoeken: Via Geavanceerd zoeken kies je voor ISBN of ISSN in het uitrolmenu:
Het is ook mogelijk om op ISSN te zoeken in de eJournals A-Z lijst (Zie eJournals A-Z)
Law Library: Zie website Locaties Universiteitsbibliotheek
Leengeschiedenis: RUQuest bewaart geen informatie over boeken die je eerder geleend of aangevraagd hebt. Dat is vanwege de privacywetgeving niet toegestaan.
Leentermijn: 4 weken met maximaal 10 keer automatische verlenging als een boek niet door een ander gereserveerd wordt.
Lendable: De publicatie is uitleenbaar.
Lenen: Zie website Literatuur inzien .
Lenerspas: Zie website Lenerspas.
Library of Medical Sciences: Zie website Locaties Universiteitsbibliotheek
Library of Science: Zie website Locaties Universiteitsbibliotheek
Lijst aanmaken: Zie Opgeslagen lijsten.
Management Study Centre (MSc): Studielandschap van de Faculteit Managementwetenschappen met kleine onderwijscollectie.
Meldingen aanmaken: Als je ingelogd bent dan kun je voor je huidige zoekopdracht instellen dat je via de email bericht krijgt als er nieuwe resultaten zijn die aan je zoekopdracht voldoen.
Mijn account: Na het inloggen zie je rechtsboven, onder je naam, het uitklapmenu Mijn account. Via de links daaronder kom je bij een overzicht van je leningen, boeken die je aangevraagd hebt, eventuele kosten, je opgeslagen zoekacties en je profiel. Je vindt hier ook een optie om geleende publicaties te verlengen, maar dat gebeurt automatisch en hoef je niet zelf te doen.
Not for loan: De publicatie is niet uitleenbaar maar slechts ter inzage.
OCLC-Nummer = OCN = aanvraagnummer: elke publicatie heeft een uniek nummer in RUQuest. Je kunt hier ook op zoeken. Voorbeeld: no:(783229660).
Onderwerp zoeken: Je zoekt hiermee binnen de onderwerpen die aan publicaties zijn toegekend. Aan niet alle publicaties zijn onderwerpen toegekend.
- Snel: plaats het indexlabel su: voor de zoekwoorden. Voorbeeld: su:“business ethics”. Gebruik dubbele aanhalingstekens als je zoekt op een onderwerp/begrip dat uit meerdere woorden bestaat.
- Geavanceerd: klik op Geavanceerd zoeken
en kies voor onderwerp:Open access: Publicaties die voor iedereen gratis online beschikbaar zijn. Als je in het menu links bij filters bij Type content 'Open access' aanvinkt krijg je alleen open access items te zien.
Open stacks: Deze publicatie staat in de open opstelling en kun je zelf uit de kast halen op de aangegeven vindplaats.
Open stacks (reference only): De publicatie kun je zelf uit de kast halen maar je kunt het niet lenen. Het is alleen ter inzage.
Operatoren: Hiermee kun je zoektermen combineren. Let op! Alleen hoofdletters gebruiken.
AND: alle zoektermen moeten voorkomen.
OR: minimaal één van de opgegeven zoektermen moet voorkomen
NOT: de zoekterm na NOT mag niet voorkomen
Voorbeeld: au:mulisch AND ti:”ontdekking van de hemel”
In het geavanceerd zoekscherm heten deze operatoren respectievelijk EN, OF en NIET.
Opgeslagen items: Klik op (rechtsboven elke treffer). Het sterretje wordt nu rood. De treffers die je zo opslaat, verschijnen in een tijdelijke lijst als je op de knop klikt (bovenaan de resultatenlijst). Je kunt zo max. 100 treffers opslaan. Die treffers kun je zonder inloggen mailen, exporteren of weer verwijderen. De lijst Opgeslagen items wordt geleegd als je de browser sluit of na een periode van inactiviteit. Als je ze langer wilt bewaren, is er de mogelijkheid om een aan je account gekoppelde persoonlijke lijst te maken, zie hieronder Opgeslagen lijsten:
Opgeslagen lijsten:
1. Log in (kan ook bij stap 3).
2. Sla de treffers op die je wil bewaren met de knop . (Je kunt later nog een selectie maken.)
3. Klik op Opgeslagen items rechtsboven de resultatenlijst .
4. Klik op Lijst aanmaken .
5. Vul een lijstnaam in.
6. Verschuif eventueel de knop bij privacy op gedeeld om de lijst te delen.
7. Klik op Opslaan.
8. Als je voor gedeeld hebt gekozen dan krijg je nu een link die je kunt versturen aan personen met wie je de lijst wil delen.
Opgeslagen lijsten kun je terugvinden door te klikken op Mijn account (rechtsboven) en vervolgens Opgeslagen lijsten.
Let op! Het in zijn geheel exporteren van een persoonlijke lijst lukt meestal niet. E-mailen wel!
Opgeslagen zoekopdrachten: Na inloggen kun je zoekopdrachten opslaan met de knop , rechtsboven de resultatenlijst. Opgeslagen zoekopdrachten vind je terug onder Mijn account (rechtsboven).
Oplages en materiaalsoorten ter wereld: Onderaan de pagina van een bepaalde publicatie vind je alle beschikbare edities van dat werk, zowel bij de Radboud Universiteit als elders. Je kunt de beschikbare edities filteren op bibliotheek, materiaalsoort, jaar of taal. Standaard staan de publicaties die bij de Radboud Universiteit beschikbaar zijn bovenaan, te herkennen aan Radboud University onder de kolom Bibliotheek.
Opslaan van een treffer: Zie Opgeslagen items.
Peer Reviewed: Kies in het filtermenu links onder Type content voor Peer Reviewed. Je selecteert zo de artikelen die het peer-reviewproces hebben doorlopen. Dat wil zeggen dat ze beoordeeld zijn door ervaren wetenschappers uit het betreffende vakgebied.
Persoonlijke lijsten: Zie Opgeslagen lijsten.
Permalink: zie Delen.
Pick-up locatie: Bibliotheeklocatie waar je boeken kunt ophalen en inleveren. Let op! Niet al het materiaal kan overal opgehaald worden. Het kan alleen op de “thuislocatie” worden ingezien. Dat geldt voor een deel van de tijdschriftbanden en werken uit de bijzondere collecties. Als materialen naar een andere locatie vervoerd moeten worden dan kan het enkele dagen duren voordat je het kunt ophalen. Je krijgt bericht als het voor je klaar staat.
PMID: Pubmed Identifier. Via eJournals A-Z (onder de knop in RUQuest) kun je ook zoeken naar artikelen op PMID door in het uitrolmenu Id 'PMID' te selecteren (standaard staat hier ISSN) en een PMID in te vullen in de zoekbox ernaast.
Publicatie niet aanwezig in Nederland: Zie de website Aanvragen elders of de Handleiding IBL.
Radboud Repository: Dit is een databank met wetenschappelijke publicaties van de Radboud Universiteit. Deze publicaties kun je ook in RUQuest vinden. Als er bij een zoekresultaat een volledige tekst beschikbaar is wordt dat aangegeven met Open Access.
Het is mogelijk om te filteren op resultaten die uit de Radboud Repository komen door in het filtermenu links onder Bibliotheeklocatie onderaan te kiezen voor meer weergeven en Radboud Repository aan te vinken.
Rechtsorde: Zoekmachine voor full-text Nederlandstalige juridische literatuur. Zie de database Rechtsorde.
Reference only: De publicatie is niet uitleenbaar maar alleen ter inzage.
Request item: Rode knop waarmee je publicaties kunt aanvragen of reserveren. Zie tab reserveren en aanvragen.
Request item other libraries: Rode knop waarmee je publicaties bij andere bibliotheken in Nederland kunt aanvragen. Zie de pagina Aanvragen elders (IBL) en de Handleiding IBL .
Reserveren en aanvragen: Wanneer een boek uitgeleend is, kun je het reserveren. Wanneer een boek in het magazijn staat, kun je het aanvragen. Beide acties gaan via de knop .
1) Klik op de rode knop Request item.
2) Log in als je dat nog niet gedaan had.
3) Ik heb nodig... *: Hier staat standaard Specifieke exemplaren of volumes: vink verder naar beneden in het formulier de gewenste band of het gewenste exemplaar aan. Staat in geval van een tijdschrift de band die je wil reserveren er niet bij? Kies dan voor Speciaal verzoek en geef in het opmerkingenveld onderaan aan welk jaar, volume en eventuele aflevering je wil reserveren.
4) Opties voor ophalen *: selecteer hier de locatie waar je de publicatie wil ophalen
Let op! Boeken kunnen naar alle bibliotheeklocaties worden gebracht. Artikelen/tijdschriften zijn alleen beschikbaar ter inzage op de locatie zelf! Dit ondanks de aangeboden keuzes van locaties. Je krijgt bericht als de aangevraagde publicatie(s) voor je klaar staan.
5) Ik heb dit voor een bepaalde datum nodig (optioneel): hier kun je aangeven of je een boek pas later wil reserveren (startdatum), en wanneer de reservering moet komen te vervallen (einddatum). Let op: als iemand anders éérder hetzelfde item reserveert, gaat die reservering voor!
Daarnaast heb je de mogelijkheid om aan te geven wanneer je - binnen de aangegeven periode - de aangevraagde publicatie niet kunt ophalen.
6) Klik op verzenden
Return request: een verzoek per mail om een boek dat gereserveerd is binnen een week terug te brengen.
Series: de delen van een serie kun je zoeken met de zoeksleutel se:. Voorbeeld: se: "Loeb classical library"
Speciaal verzoek: Zie Reserveren en aanvragen.
Sorteren van zoekresultaten: Resultaten worden standaard gesorteerd op Beste overeenkomst (een relevantie-algoritme). Andere geschikte sorteeropties zijn die op Datum (nieuwste eerst) of Datum (oudste eerst). Je vindt de sorteeroptie direct boven de resultatenlijst.
Study Books (not for loan): Verplichte collegeliteratuur wordt in een aparte kast geplaatst in de Centrale Bibliotheek. Je vindt deze kast voor de ingang van De Verdieping, vanuit de hal de trap af aan de rechterkant. Deze boeken zijn niet uitleenbaar.
Study Centre Dentistry: Tandheelkunde, Philips van Leijdenlaan 25, route 309.
Taal interface aanpassen: Je kunt onderaan op elke pagina de taal aanpassen.
Tijdschriftband aanvragen die niet op het reserveringsscherm staat: Kies dan voor Speciaal verzoek en vul in het opmerkingenveld onderaan in welk jaar, volume en eventueel aflevering je wil hebben. Zie ook Reserveren en aanvragen.
Tijdschriften zoeken:
- Via homepage van UB:
- Rechtstreeks in RUQuest (zoeksleutel):
Voeg de zoeksleutel tk: toe voor je zoekopdracht, bijvoorbeeld:
- Rechtstreeks in RUQuest (filter):
Na een zoekactie vink je onder de filter Materiaalsoort het hokje Tijdschrift, magazine aan.
- Rechtstreeks in RUQuest via Geavanceerd zoeken.
Kies bij Materiaalsoort voor Tijdschrift/magazine
- Via het eJournals A-Z zoekscherm
Te vinden onder de knop in RUQuest (links in de rode balk). Let op: je vindt op deze manier géén gedrukte tijdschriften!
Trefwoord: Zoeken op trefwoord is niet hetzelfde als zoeken op onderwerp. Als je zoekt op een trefwoord dan krijg je resultaten waarbij dat trefwoord ergens in de beschrijving (titel, auteur, onderwerp, samenvatting) voorkomt. De zoeksleutel hiervoor is kw. Voorbeeld: kw:ecosysteem
Uitgeleend (checked out): Het boek is uitgeleend, Je kunt het echter wel reserveren via deze knop: .
Verlengen: Dat mag maximaal 10 keer behalve als een publicatie gereserveerd is.
Volledige tekst: De hele publicatie is online beschikbaar. Kies in het filtermenu links onder Type content voor Volledige tekst om in te perken op publicaties die geheel online beschikbaar zijn.
Zoeken op auteur:
- Snel:
Typ in de zoekbalk eerst au: en dan de achternaam van de auteur. Het is niet hoofdlettergevoelig. Voorbeeld: au:Hawking
- Of kies voor Geavanceerd zoeken:
Zoeken op onderwerp: zoeken op onderwerp is niet hetzelfde als zoeken op trefwoord. Als je zoekt op een onderwerp dan krijg je resultaten waarbij dat woord of begrip in het onderwerpsveld voorkomt. Zie Onderwerp zoeken
Zoekgeschiedenis: Je zoekgeschiedenis kun je niet bewaren, wel je zoekopdracht als je ingelogd bent. Zie Zoekopdracht opslaan.
Zoekopdracht opslaan: Log in en klik rechtsboven op . Je kunt de bewaarde zoekopdracht terugvinden door te klikken op Opgeslagen zoekopdrachten rechtsboven in het uitklapmenu Mijn account.
Zoeksleutels: Zie de tab Zoektips.
Zoektermen combineren: Zie: Combineren van zoektermen.
Zoektips: Zie de tab Zoektips.