Skip to Main Content

Verpleegkunde: Home

Deze LibGuide biedt een overzicht van de belangrijkste informatiebronnen op het gebied van Verpleegkunde.

Tijdschriften

Overzicht tijdschriften

 Via Browzine kunt u een overzicht krijgen van tijdschriften in het vakgebied verpleegkunde waar de RU een abonnement op heeft.

E-books

  Doel van deze LibGuide

Deze LibGuide geeft een overzicht van de belangrijkste informatiebronnen op het gebied van de Verpleegkunde en geeft tips & trucs om in de verschillende informatiebronnen te zoeken. Daarnaast geeft de LibGuide een overzicht van de dienstverlening van de Universiteitsbibliotheek waar u als klant bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om een individuele afspraak te maken met een informatiespecialist voor hulp bij literatuuronderzoek en boeken kunt lenen.

Kijk voor een overzicht van alle informatiebronnen op medisch gebied op de UB-gids Medische Wetenschappen.

  Hulp bij...

  Toegang RU-licenties

Toegang tot de full text artikelen bereik je via de website van de Universiteitsbibliotheek (UB). Hiermee hebben studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc ook buiten de campus toegang.

Inloggen kan met het Z-, S- of U-nummer. De Radboud Full Text link link geeft toegang tot de full text artikelen uit de collectie van de UB.

Meer informatie over de toegang tot de digitale bibliotheek (Off-campus toegang)

Mocht u geen Z-, S- of U-nummer hebben, dan kunt u in de Medische Bibliotheek gebruik maken van een Gast-PC of in de Universiteitsbibliotheek een gastenpas aanvragen om gebruik te maken van de faciliteiten van de bibliotheek.

  Medische Bibliotheek

  Geert Grooteplein 15
1e verdieping, route 18

  medischebibliotheek@radboudumc.nl

  (024) 36 13840

  ma t/m vrij: 8.30–17.30

  Onze medewerkers