Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Mendeley: Inloggen of registreren

Mendeley is software om referenties op te slaan, te beheren en te delen

Start Mendeley

Mendeley Desktop of Reference Manager

Start met klikken op de Windows startknop linksonder en vul bij “Search programs and files” in: Mendeley en klik op Mendeley Desktop of Reference Mananger. Voorwaarde is dat het programma wel geïnstalleerd is op je computer. Onder de tab Home en dan Mendeley Software kun je naar de pagina voor de installatie.

          

Inloggen of registreren

  • Een inlogscherm verschijnt. Vul je inlognaam en wachtwoord in als je al bent geregistreerd of klik op "Register" om een login aan te maken. Voor de desktop- en webversie heb je dezelfde login nodig.

         

  • Vaak verschijnt nog een update-scherm. Afhankelijk van je werkplek kun je dit wel of niet installeren. Is de PC in eigen beheer dan is dit wel mogelijk. Bij een door ISC-beheerde werkplek zul je contact moeten opnemen met ISC.

 

Registreer met (student) e-mailadres

  • Registreer met je gewenste e-mailadres, van de Radboud or met een ander adres. REGISTREER NIET via Institutional Login. Dan heb je minder opties/flexibiliteit dan via alleen een e-mailaccount