Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

ACM Digital Library: Home

De ACM Digital Library is een database voor literatuur op het gebied van de Informatica en bevat de volledige elektronische teksten van publicaties van de ACM (Association for Computing Machinery).

ACM Digital Libary

undefined

Wat is ACM Digital Library?

De ACM Digital Library is een database voor literatuur op het gebied van de Informatica. De database bevat  fulltext  van en verwijzingen naar publicaties van de ACM (Association for Computing Machinery): tijdschriftartikelen, artikelen in newsletters en conference proceedings vanaf 1936.
In de ACM Digital Library kun je ook de ACM Guide to Computing Literature raadplegen, een zoeksysteem met (2 miljoen) bibliografische gegevens en samenvattingen van publicaties van ACM en andere uitgevers.

De ACM Guide to Computing Literature is een onderdeel van ACM Digital Library en niet apart te raadplegen, het is de onderliggende bibliografische database.
Op de campus of via VPN heb je toegang tot de fulltext artikelen. Vanaf thuis kun je wel zoeken, maar moet je inloggen om de fulltext artikelen te kunnen inzien.

Tutorials

ACM Digital Library Resource Center: Video over de nieuwe ACM Digital Library.